Archief nieuwsberichten SSGS

Nieuws archief

Opleiding Specialist Sportieve en Gezonde School krijgt steeds meer voet aan de grond in het mbo

Docent René Broek over de opleiding Specialist Sportieve en Gezonde School’ (SSGS).
René: ‘Ik wil serieus werk maken van mijn gezondheidstaak’. Lees hier het artikel.

Nieuw artikel: seksuele voorlichting en vorming op de basisschool

Seksuele voorlichting op de basisschool lijkt op het eerste gezicht vroeg, maar is erg belangrijk. Kinderen ontdekken namelijk al vanaf jonge leeftijd hun eigen lichaam, ontwikkelen hun seksuele identiteit en worden uiteindelijk verliefd. In dit artikel lees je wat de voordelen van seksuele voorlichting op de basisschool zijn, welk lesmateriaal geschikt is en hoe je hier als SSGS’er mee aan de slag gaat.

De scholen gaan weer van start!

De scholen gaan komende weken weer weer van start. Namens SSGS wensen wij daarom alle studenten die de opleiding tot SSGS gaan volgen veel succes en een excellent studiejaar toe!

De website is vernieuwd!

De website heeft een kleine metarmofose ondergaan. Zo hebben we o.a. een nieuw kenniscentrum gerealiseerd, waar je terecht kan voor inspiratie en praktijkervaringen en is er een speciale pagina ontwikkeld voor nieuws & agenda. Neem snel een kijkje!

balloons, birthday, celebration-1869816.jpg

Geslaagd? Gefeliciteerd!

Namens SSGS willen we iedereen die geslaagd is voor de opleiding van harte feliciteren! Ga jij straks als SSGS’er aan de slag? Vergeet dan niet om regelmatig ons nieuwe kenniscentrum te raadplegen voor allerlei tips en inspiratie.

Scroll to Top